søndag 27. mars 2011

Resten av pengene

De siste par dagene har vi stort sett vært på barnehjemmet, der vi generelt bruker mesteparten av tiden vår. På fredag var vi på besøk på sykehuset her i Walewale, bare for å få en omvisning etter ønske fra meg. Veldig spennende å se forskjellene mellom sykehuset her og sykehuset jeg selv jobber på hjemme. Her var det ikke mye som kaltes taushetsplikt. Vi ble tatt med inn på alle salene hvor det lå svært syke mennesker, både voksne og barn. Sterkt.

Sykehus
Det endte med at vi sov på barnehjemmet fra fredag til lørdag heller, og der lå vi under åpen stjernehimmel, med myggnetting selvfølgelig. Det var herlig! Her sover alle ute nå på denne tiden, på grunn av den intense varmen. Det er egentlig rart at vi ikke har testet det tidligere, med tanke på at vi svetter som to griser på natterstid her på rommet vårt. Klokken 0530 våknet vi og lurte på hvorfor i alle dager vi hadde vært så "lure" og kjøpt barnehjemmet en HANE!!! Han kunne hvertfall gale, selv om det var litt i det tidligste laget.......

Glade barn som har funnet skatten etter å ha vært på skattejakt :)
Lørdag fikk vi ordnet siste rest av det vi ønsket å handle inn for de innsamlede pengene. Så nå er pengene brukt opp, hver eneste krone. Vi kjøpte madrasser til alle barna som til nå har ligget direkte på murgulvet, kun med en tynn matte under seg. De har nå fått noen fine og fargerike madrasser slik at de kan sove og hvile godt.

Vi føler at mange av innkjøpene våre har vært veldig "fornuftig", og på torsdag fant vi ut at vi skulle være litt "ufornuftig". Vi dro ut på shoppetur helt på egen hånd og overrasket alle på barnahjemmet med en splitter ny TV, DVD-spiller og TV-bord. Gjett om de ble glade! Egentlig så tror jeg ikke at det er så veldig ufornuftig, med tanke på at både barn og voksne kan følge med på nyheter rundt omkring i verden og samtidig, forhåpentligvis, lære seg mer engelsk.

Madrassene ble fraktet til barnehjemmet med hjelp av et esel. 

Vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: Tusen takk til alle som har gitt penger! Vi har kunnet kjøpt utrolig mye til barna, som både voksne og barn setter utrolig stor pris på. De er alle veldig takknemmelig og stolte over alle de nye tingene sine. TUSEN TAKK!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar