fredag 28. januar 2011

Jeg er i gang!

Nå har jeg sagt hadet til min kjære Kay-Martin og startet på reisen min. Det er helt merkelig å tenke på at jeg ikke skal hjem (forhåpentligvis) til Tromsø igjen før i April. Det har nok ikke helt gått opp for meg hva jeg har begitt meg ut på, men det kommer vel etter hvert... :)

Etter litt småkaos med bagasje og flybilletter, sitter jeg nå på Gardemoen. Er glad og fornøyd med at jeg fikk sjekket inn all bagasjen min i Tromsø for hele veien til Ghana. Genialt! Fristet ikke å drasse på mine to monsterstore kolli både her i Oslo og i London. Alt gikk jo selvfølgelig ikke helt knirkefritt når jeg kom hit, men fikk erfare at med å sette opp et forvirra uttrykk i ansiktet og et påfulgt smil, så ordner det meste seg. Takk til en søt gammel SAS-mann. 

Flyet mitt videre til London går 1710, så jeg har fortsatt god tid. Har ordentlige sommerfugler i magen nå! Gleder meg til å se landet og møte familien og alle barna på barnehjemmet. Er veldig spent på å se hvilke forhold barna på barnehjemmet lever under. Prøver så godt jeg kan å forberede meg på hva jeg vil se og oppleve, men det kan man nok ikke klare helt...  Vet vel egentlig ikke helt hva jeg går til. Men jeg gleder meg. Som mange har sagt til meg; dette er min livs reise! Og ja, DET er det :)

Klar til avreise hjemme 
Nå skal jeg komme meg gjennom sikkerhetskontrollen (ikke min favoritt) og ta en liten oppdagelsesferd på tax-free´en. Neste gang jeg skriver får bli fra Ghana. Lander der i morgentidlig :) 

2 kommentarer:

  1. Oi så spennende dette blir :) Viste ikke at du skulle ut på langreise, men dette blir virkelig bra. Tenk så mye du vil oppleve disse ni ukene. En opplevelse som alle skulle hatt med seg.
    God tur & nyt oppholdet! Plutselig er det over og du sitter igjen med mange gode minner :) Lykke til!

    Silje

    SvarSlett