tirsdag 18. januar 2011

10 dager igjen!!

I dag er det akkurat 10 dager igjen til jeg reiser til Ghana, hvor jeg skal jobbe som frivillig på et barnehjem. Etter flere oppfordringer har jeg bestemt meg for å forsøke meg på denne bloggingen mens jeg er borte, slik at jeg kan oppdatere og holde kontakten med alle mine kjente og kjære hjemme. Med hjelp av kjæresten min har jeg klart å stable denne bloggen på beina og nå prøver jeg meg, med svært ustø hånd, på mitt første innlegg ;)
Så. Det er som sagt 10 dager igjen til avreise. 28.januar begynner det jeg vil kalle mitt lille «Afrikaeventyr». Jeg har så lenge jeg kan huske hatt en drøm om å jobbe med barn og også oppleve Afrika. Ved å jobbe med foreldreløse barn og å bo hos en lokal familie i Ghana, får jeg virkelig gjort begge delene samtidig! 
Hvorfor? Fordi jeg er veldig glad i hjelpe andre mennesker. Ingen kan vel hjelpe alle, men kanskje man hvertfall kan være med på å utgjøre en forskjell :) Og tenk, oppleve en helt ny verden og en totalt fremmed kultur! 
Alle vaksinene er tatt, myggnettet og malariatablettene er i boks, et SVÆRT apotek er handlet inn (sånn er det å være sykepleier på tur....), har gjort noen desperate forsøk på å finne meg noen sommerklær i butikkene og flybillettene er kjøpt og betalt. Kjenner sommerfuglene er begynt å melde seg, men det skulle vel bare mangle. Kanskje bør jeg grue meg enda mer enn jeg gjør, men. Mest av alt gleder jeg meg bare, til alt. Til å sette drømmen ut i livet. Endelig! 
Jeg har samlet med meg litt klær og leker som jeg skal ta med meg (blir nok overlast og vel så det.....). Men jeg har også lyst til å samle inn litt penger slik at jeg kan kjøpe noe til barnehjemmet etter at jeg er kommet ned og ser hva akkurat de barna har behov for. Har du lyst til å være med å hjelpe? Alle monner drar. Hvert minste bidrag kommer godt med. 
Kontonr: 0520 6870518
Nå skal jeg fortsette å stresse rundt meg selv litt her. Mange ting å ordne :) 
Anne-Randi 

3 kommentarer: