lørdag 29. januar 2011

It's hot in Ghana!!

Naa er jeg endelig kommet meg frem til Ghana. Etter en veldig fin flytur i natt, med baade egen tv, god mat og med pledd og pute, ble vi inlosjert paa hostellet som vi skal bo paa den foerste uken. Foreloebig er det bare jeg og Ida der, men det skal komme en frivillig til i kveld og en til i morgen. Saa da blir vi 4 stk paa introduksjonsuken som starter paa mandag. Har forresten faatt et tettpakket og spennende program for hele uken, gleder meg til aa komme i gang.

Dagen i dag, etter at vi vaaknet til liv ut paa formiddagen, har vi brukt til aa proeve aa orientere oss litt rundt i Accra. Og det er akkurat slik man forestiller seg at Afrika er. Jeg er helt fasinert av baade menneskene og omgivelsene...gaar bare og studerer og koser meg :) Det er litt slitsomt aa gaa i byen fordi du blir dratt i saa mange retninger og saa mange roper paa deg hele tiden. Jeg har sett saa utrolig mange fine afrikanske kjoler, saa det maa jeg kjope meg!! :) Har kjopt oss ghanesisk sim-kort, men har ikke faatt aktivert det enda. Har heller ikke faatt tak i internett til min pc, saa faar klare oss med internettkafe til mandag. Da kan jeg ogsaa faa lagt ut litt bilder :)

Det er skikkelig varmt her!!  Litt av et sjokk for en stakkars nordlending. Men vi klager ikke. Paa hostellet vi ligger paa naa, har vi baade aircondition, dusj og toalett, saa vi faar nyte det saa lenge vi kan. Blir vel andre boller naar vi kommer lengre nord der vi skal bo i 8 uker.

Hvertfall, alt bra saa langt :)

1 kommentar:

  1. Så hyggelig at du har laget deg blogg og at Ghana er flott så langt! Føles underlig for meg å være den som sitter i Norge og leser om at andre er i Afrika, når det var omvendt for ikke så lenge siden! Du får nok litt av en opplevelse! Jeg er nok litt sjalu, men også veldig glad på dine vegne! Gleder meg til å lese mer :)

    SvarSlett